Recomendado en Bodas.net
 
 
 
 
 
 
 

Hola, el meu nom és Albert, visc a Arbúcies (Girona) i sóc caçador de moments.

Caçar el moment. Totes les persones tenim una llum. I el meu repte és atrapar aquesta llum: una brillantor als ulls, la fugacitat d'una mirada, un somriure que amb prou feines es percep i una altra que d'estella en tota la seva amplitud, un sentiment que es mostra i un altre que tot just s'adverteix, l'inici de la història que la imatge suggereix.

Les imatges expliquen històries. Moments fugaços que, amb la fotografia, es fan eterns.

Imaginar i veure. I després hi ha el moment d'abans i el moment present de la foto. El que imagino i el que trobo. Cada vegada que agafo la càmera, sigui per plaer o per treball, observo i esbarjo bé el que vull captar abans de disparar. Imagino amb determinació el quadre final. Després, tret. L'instant es revela. Cada fotografia com si fos l'última, només així pots transformar aquest instant en etern.

Una imatge és una còpia de la realitat. I és l'ànima del fotògraf i de la persona fotografiada que transformen aquesta imatge en alguna cosa única. Un joc de miralls.

Orígens. Vaig començar explorant tots els camps per tractar de trobar el que més s'adaptava al que sóc. Finalment vaig trobar la meva disciplina: els esdeveniments. Són un repte, per això m'apassionen: trobar el detall en la multitud. Fotografiar el tot i l'únic. Espai, llum i gent. Històries col·lectives i històries íntimes.

Autodidacta. Quan la teva afició es transforma en treball, no hi ha moments lliures. Dedico a la fotografia tot el temps que puc i més. La fotografia és el que em permet aixecar-me cada matí i, de vegades, el que no em deixa dormir a les nits. Passió i treball. Cos i ànima.

Polifacètic. Els esdeveniments m'apassionen, sí. Però tampoc deixo de banda altres camps igual d'apassionants. La creativitat és això: sortir de la teva zona de confort.

 

Porttitor!

Tempus hac phasellus erat cras nisi ad fames mauris, accumsan semper adipiscing vehicula congue gravida donec. Lacus pharetra dolor blandit neque, eu curabitur.